Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ενοικιαζομενα Δωματια στο Πεταλιδι Μεσσηνιασ Alexandros

Κοντά στο Πεταλίδι, ένα όμορφο χωριό της Μεσσηνίας, σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από την Καλαμάτα, λειτουργεί όλο τον χρόνο το συγκρότημα ενοικιαζόμενων κατοικιών και bungalows Αλέξανδρος .

Πρόκειται για μία οικογενειακή επιχείρηση με στόχο την ευχάριστη διαμονή των φιλοξενούμενων . Βρίσκεται μέσα σε περιφραγμένο οικόπεδο 8 στρεμμάτων που βρέχεται από την θάλασσα. Αποτελείται από 4 διαμερίσματα και 3 ανεξάρτητα bungalows που είναι χτισμένα αμφιθεατρικά, λίγα βήματα από την θάλασσα, παρέχοντας έτσι απεριόριστη θέα στον ανοικτό ορίζοντα του Μεσσηνιακού κόλπου. Η θέα της ανατολής από τα δωμάτια είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακή.

Όλα τα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα και bungalows είναι άνετα και διαθέτουν όμορφα μπαλκόνια। Είναι ξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα με δυνατότητα διαμονής έως και 4 ατόμων। Υπάρχουν θέσεις στάθμευσης για όλους τους ενοικιαστές, παιδική χαρά, γήπεδο μπάσκετ, βαρκούλα ψαρέματος , ποδήλατο θαλάσσης, κανό, ψησταριές για μπάρμπεκιου και ιδιωτική παραλία εξοπλισμένη με ξαπλώστρες και ομπρέλες।

exit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου